Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Kendi Sesime Göre şarkıları Nasıl Transpoze Edebilirim ? Yardım Ederseniz Sevinirim.....
arkadaşlar kendi sesime göre akorları bulmakta zorlanıyorum kapoylada deniyorum ama bulamıyorum.bunun kapo dışında başka bir yolu yokmu? yardım ederseniz sevinirim...
3.02.2009 13:08:08, 4461 okunma, 6 cevap, _aRrdDa_ yazdı
6.
degistir.net 'i kullanabilirsin.


maynak06 | 31 Ocak 2015 Cumartesi 13:34
5.
İzmir'deysen bul beni.hem .şan dersi veriorum ..hem de armoni ve solfej..armoni senin şu tranzpoze yapma mevzuunu öğrenmen için gerekli olan ders..ihtiyacın olan şey bende yani:) Fiyatta da bişiler yaparız tabiii:)


kat_har_sis | 20 Şubat 2009 Cuma 09:25
4.
kapo dışında transpoze etme yolu tabiki var.arkadaşın dediği gibi en güzel ve rahat kullanabildiğin tona şarkıları çekebilirsin.atıyorum tonun re dir. şarkı la dandır.bu şarkıyı reye çekebilirsin.kapo kullanmak enkolay transpoze yolu.ama dediğim gibi şarkıları akorların aralıklarına göre transpoze edebilirsin.


gitarizm | 8 Şubat 2009 Pazar 15:04
3.


şan dersi alabilmek için sesinin çok iyi olmasına gerek yok. şan dersiyle sesini kullanmayı öğreniyorsun. sadece kulağının iyi olması ve şarkı söyleyebiliyor olman yeterli.


the_perfect_man | 7 Şubat 2009 Cumartesi 05:36
2.
verdiğin bilgiler için sağol.. ama şan hocası bulmak biraz zor...aslında sesimin iyi olup olmadığı konusunda bi fikrim olsa şan dersi almayıda çok istiyorum ama sesimin güzelliği hakkındada da emin değilim... akorların kapo dışında transpoze etme yolu varmı o konu hakındada yardımlarınızı bekliorum... şimdiden herkese teşekkürler


_aRrdDa_ | 6 Şubat 2009 Cuma 13:18
1.
Öncelikle kendi ses tonunu tanıman gerek. Hangi tondan parçaları rahat söylüyorsun ona bakman lazım. Esas olanı bunu keyboarddan yapıp sesinin nerede olduğunu öğrenmen gerek ama bunu tek başına yapman doğru olmaz. bir Şan hocasından rica etmen lazım. Ama ben oylece takılıyorum diyorsan en rahat söylediğin şarkıları bir kenara not düş sonra netten o parçaların hangi tondan çalındığını öğren sonrası daha kolay anlatırım;)


theheavytimes | 3 Şubat 2009 Salı 15:44

Anket
honorprice soruyor:
En sevdiğiniz grup?













Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,17 saniye.