Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Piiz
Sizce piiz amatör bi grup mu? eğer değilse yeterince ilgiyi neden görmüyoo ya da gördüğünü düşünüosanız bügun yeri neresi?
24.07.2010 15:23:16, 6180 okunma, 11 cevap, WXCVBN yazdı
11.
Piiz yaklaşık 6 senedir dinlediğim ve grup üyelerinden birkaç tanesini tanıdığım bi grup.. eskişehirde okudum ve bu açıdan şanslıyım .. hemen hemen her hafta 222'de çıkarlar (önceki adı doors'tu) .. her hafta dinlemeye gidince repertuar açısından biraz sıkılınabilir. ardarda 3 hafta aynı repertuarla çıktıkları oluyo ama adamlar da haklı her hafta repertuara kaç şarkı eklenebilir ki :)
Ben kendi şarkılarını coverlarından daha çok severdim.. severdim diyorum çünkü albümle birlikte tüm şarkılarının soundları değişmiş,hatta bazı şarkıları tamamen değişmiş (Babam sağolsun gibi) ama yine de müthiş bi canlı performansları var herkese tavsiye ederim.. toplam 10 dakika yerinizde duramazsınız sürekli zıplanası şarkılar çalarlar.. üyelere gelince solist (emir) çok sağlam bi sesi vardır. bas gitarda ahmet çok çok iyi çalar ve şarkıların en az yarısı ona aittir. elektro (doğa) çok sağlam olmasa da fena çalmaz.. Baterist fena değildir ama davulda Panda çok sağlamdır demek isterdim (Panda Piiz'in eski davulcusuydu ve çok emeği vardı ayrıca haddinden iyi çalardı).
Piiz'in en önemli zenginliklerinden birisi klavyenin sağlam olmasıdır. Çok başarılı çalar..
Arkalarında sağlam adamlar olmalarına rağmen o patlamayı bi gerçekleştiremediler..
İnşallah yakında olur..


bcudal | 2 Şubat 2011 Çarşamba 10:01
10.
Bursa'ya da sık geliyorlar kaçırmamaya çalışıyorum bence bu grubun elit bir kesimi var...Sadece piiz için demiyorum buna benzer gruplar sahne aldıkları yerlerde bence işi bilen müzikten anlayan insanlar tarafından dinleniyor...Böyle olmasını daha çok seviyorum bir istek yaptığında çalıyorsa bir kadah birşeyler ısmarlıyor çoğu insan ortak bir paylaşım alanı oluşuyor sahnedeki insanlar ile dinleyici arasındaki fark söz konusu değilse bence onlar gerçek sanatçılardır


rcn' | 1 Şubat 2011 Salı 16:12
9.
Bence arkadaşlar sizler piiz grubu için yorum yapabiliyor iseniz zaten bu grup tanılıyordur :) ki zaten eskişehirde sevenleri daha çok :) Bence ilgide görüyor ama duman grubu kadar popüler değil.Ama oldukca iyi grup. Piiz'de Ahmet bence oldukca prof. zamanla hayran kitlesi daha da çoğalır :)


Edish | 1 Şubat 2011 Salı 14:53
8.
ben bu konuda şanslıyım çünkü eskişehirdeyim .. ve onlarca defa canlı izleme fırsatım oldu .tek kelime ile harikalar . hatta ve hatta ve hatta piiz gerekse parçaları gerkse performansları bakımından çoğu profosyonel gruptan çok daha iyiler .


karanlikdusler | 1 Şubat 2011 Salı 11:36
7.
piiz gerçekten cok başarılı bir grup. coverları ve kendi şarkıları cok güzel. sahne performansları deseniz harika. bence daha iyi yerleri hakediyorlar.


sergi11 | 1 Şubat 2011 Salı 00:48
6.
dumanın kardeş grubu olarak görüyorum ben bunları:) canlı performansları gayet iyi besteleride güzel bu tarz için ama işte kolay kolay tanınamıyo kimse


cobarch | 1 Şubat 2011 Salı 00:00
5.
bence çok iyiler çok iyi çalıp söylüyorlar...


kaanselen | 30 Temmuz 2010 Cuma 12:07
4.
Bence yaptıkları işlere bakarsak çok profesyoneller ama tanınmak olarak bakarsak profesyonelliğe (ki genelde insanlar böyle bakar) o kadar profesyonel değiller.. ben çok seviyorum. fazlasıyla iyiler bana göre..


mrTyLcn | 26 Temmuz 2010 Pazartesi 13:57
3.
başarılı bi gurup.dinleyici farkına varamadı daha ama bomba gibiler :D


akustikteorem | 26 Temmuz 2010 Pazartesi 11:43
2.


evet ve albümleri çıktı artık profsyllnşe geçiş yaptılar yani bence en iyi cover gruplarından çok sevıyorum sen yokkeni tavsiye ederim piiz seninleyizzz


maNga_lp | 25 Temmuz 2010 Pazar 17:17
1.
bence piiz yarı profosyonel bır grup..bulundukları sehırde ve genellıkle ogrencılerın bulundugu sehırlerde cok sevılıyıorlar.ve yorumlar cıdden cok ıyı.dıger cover gruplarına baktıgımız zaman ben piiz ı onlardan bır adım onde goruyorum ve emınım kı 2 sene ıcınde gereken ılgıyı gorup hakettıklerı yere gelecekler.


okita | 24 Temmuz 2010 Cumartesi 20:00

Anket
Gaamzee soruyor:
soner kabadayının en güzel şarkısı aşağıdakilerden hangisidir?








Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,09 saniye.