Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Acİl! Arkadaşlar Lütfen Akıl Verin Bana...
arkadaşlar BU GECE iki gitar arasında seçim yapmam gerekiyor:

1. epiphone les paul prophecy custom plus gx (1800 TL) sıfır gitar.

http://www.epiphone.com/Products/Les-Paul/Prophecy-Les-Paul-Custom-Plus-GX.aspx

2. ibanez js 1000 (1600 TL) temiz ikinci el.

http://www.muzikenstrumani.com/Ibanez-Signature-Joe-Stariani-JS1000-BTB-Elektro-Gitar-Case-Dahil-_1410.html#0

şimdi farkındayım iki gitar arasında çok fark var. türü, kasası vs. aslında ben en baştan beri (nedense) epiphone les paul bakıyordum. araştırmalarım sonucu linkini verdiğim model üzerinde karar kıldım ve bir müzik mağazadan sipariş verdim. gitar yarın gelecek ama bugün başka bir yerden ibanez js 1000 buldum arkadaş bu gitarı bana 1600- 1700 tl gibi bir rakama verecek. sıfırının 4000 lira civarı olduğunu görünce çok heveslendim.

arkadaşlar bu gitarlar hakkında bilgisi yorumu olanlar lütfen yardım etsin. erkin koray, feridun düzağaç, mavi sakal, metallica türü çalıyorum elimden geldiğince. aslına bakarsanız les paullerin o " vintage" tabir edilen tozlu tonundan pek hoşlanmıyorum. "o zaman niye siparişettin be hey salak" dediğinizi duyar gibiyim, haklısınız. les paul'lerde bu vintage tondan daha temiz, daha modern, daha "strat'ça" tonlar alınabilri mi? ibanez'in tonları çok sertmiş normalde. ancak bu gitarda strat'a yakın tonlar elde edilebileceği söyleniyor. bunun yanında kasasının çok hafif adeta oyuncak gibi olduğunu söyleyenler var. sizin fikriniz nedir? ilk defa elektro gitar alacağım. lütfen akıl verin!!! LÜTFEN!!!

23.03.2014 20:24:50, 633 okunma, 2 cevap, fulemars yazdı
2.
3500 tl lık gıtarı 1600 e bırakıyorsa gıtarda yuksek ıhtımal sorun vardır arkadasım.Ayrıca gıtar alırken mutlaka ama mutlaka deneyerek al cal yanı.Ayrıca ıbanez tonları sert degıl :) tam tersıne her türlü müziğe gider ıbanez :)


Hansi Kürsch | 24 Nisan 2014 Perşembe 13:32
1.
kardeşim bu js 1000 joe satriani signature diye geçiyor ve tonları harikadır. les paulla gelince epiphoneyi hiç bir zaman hafife almadım ama js 1000 ile yarışamayacağını düşünüyorum karakteristik olarak ve kullanım açısından gayet rahat gitarlardır ayrıca çok hafiftirler js serileri vede tonları gayet tatmin edicidir epiphoneden alacağın tonları rahatlıkla yakalarsın ancak burda olay js 1000 in durumu arkadaşın ne kadar kullanmış ve senin dediğin olayla bakarsak istediğin tonları js 1000 ile alabilirsin ancak gitarın durumu çok önemli...


swp | 23 Mart 2014 Pazar 21:32

Anket
Gitarımın_Teli soruyor:
Sizce Hayko Cepkin'in yeni tarzı nasıl olmuş?










Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,16 saniye.