Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Nota Gam Meseleleri
arkadaş yardımı ve internetteki geyiklerle 1 yil içinde bir yere geldim,ama artık 'gitar çalıyorum'diyebilmek istiyorum.sesi kötü olan 19'una gelmiş bir gitar aşığı olarak 'sahil gitaristi'olmak istemiyorum,sesim fevkalade olsa da istemezdim çünkü bu işi seviyorum.selim ışık'ın derslerinden seyretmek nota gam meselesi için ne kadar yeterli?klavyedeki notalara hakim olduktan ve bunları porte bilgisiyle birleştirdikten sonra dinlediğim şarkının notasını bulup solo falan çıkartabilir miyim?ritm değerleri varmış,portenin başında yazılırmış.önce bunları mı öğrenmeliyim?buradan gördüğüm akoru çalarak gitarist olamam,yardım!
5.04.2014 22:29:00, 677 okunma, 2 cevap, Patavatsız yazdı
2.


cevap atıcaktım ama rock in life gerekenleri söylemiş


caganerdem | 10 Nisan 2014 Perşembe 15:25
1.
Duydugun solo.yu cikartmak sadece nota bilgisine degil yari yariya kulaga bakar. Ama armoni bilgin olursa bu isini cok cok kolaylastirir.

Selim isik.in derslerini ciddi anlamda calistiysan bu asagi yukari yeterlidir zaten yetmemeye baslayinca sen kendin devamini getirirsin :)

Ritim degerleri konusuna kafayi o kadar takma ogrenmen gereken bir konu ama kolay bi sey biraz arastirirsan gorursun zaten :)

Umarim yardimci olabilmisimdir


rock_in_life | 9 Nisan 2014 Çarşamba 19:34

Anket
GKBRKYMK soruyor:
Orta seviye elektro-akustik gitarlardan hangisini önerirsiniz?










Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,17 saniye.