Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Müzik Piyasına Girmek İstiyorum Ama Nasıl? (Diyarbakır)
Merhaba arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım 18 yaşındayım boyum falan gayet iyi fiziki olarak olgunum yani. Gitara resmen aşığım 2 yıldır uğraşıyorum ve elimden düşmez ayrıca gün geçtikçe ilerlediğimide görüyorum. Müzik piyasasına girmek istiyorum. Hem manevi olarak hemde maddi olarak buna çok ihtiyacım var. Henüz sahne performansım olmadı sahnelerde çalan bi gitarist olmayı çok istiyorum ama çevrem yok ve nasıl bulacağımı bilmiyorum. Ve bi sahne gitaristi olabilmek için gitarda neleri iyi yapmam lazım asıl nelere çalışmam gerekir? çocukluktan beri gitaristlik hayalimi nasıl gerçekleştirebilirim? Şimdiden cevaplarınız önerileriniz için teşekkür ediyorum :)
5.08.2014 02:24:31, 773 okunma, 3 cevap, firat777 yazdı
3.
Sahne gitaristinden kastın nedir? Hobi olarak mı düşünüyorsun ? Yoksa ileride bayağı mesleğim olsun mu diyorsun? Mesleğim olsun diyorsan bu işler profesyonel bir basamak ister yani "İlter kurcala veya Serhan Yasdıman" gibi usta gitaristler gibi olmak istiyorsan. Müzik öğretmenliği yada konservatuar 'dan bir geçmen lazım kendine teknik bilgi katman lazım. Yanlış anlama gitarda iyisindir yeterlisindir belki ama şuan yüz yüze olup sana anlatabilseydim aslında gitar denilen çalgı 100 dilimden oluşuyorsa sen daha bir iki tanesine zor hakim olmuşsundur yani anlatabildim mi. O yüzden profesyonel bir gitarist olmak için mutlaka profesyonel bir hoca eşliğinde her gün pratik yaparak çalışman lazım aynı zaman içerisinde canlı müzik vs. ile para da kazanabilirsin. Benim düşüncelerim..


limon~ | 25 Ağustos 2014 Pazartesi 02:31
2.


video çekip atmakla bulsalarda piyasada boş gezen adam kalmazdı :)
dostum diyarbakırdayım diyorsun ve gitar çalıp söylüyorsun bunun için oralarda cafe tarzı canlı müzik yapan yerlere gidip ordakilerle bi r konuşman lazım diyarbakırdada ne kadar canlı müzik yapan yerr vardır bilmiyorum
eğer biryer bulursan zaten devamı geliyor gitar çalmanının o kadar iyi olmasına gerek yok önemli olan sesin senin sesin o ortamdakileri büyülerse başka teklifler alırsın gel benim mekanımda çık felan diye bu işin piyasası böyle kendin oturduğun yerden pek bişeyler yapabilme ihtimalın çok yok arıyıp bulman lazım sonra başarılı olursan zaten devamı gelicek ;)


SinanDemirel | 5 Ağustos 2014 Salı 21:21
1.
video çek youtube at onlar seni bulur


S60V3 | 5 Ağustos 2014 Salı 11:32

Anket
LodosLain soruyor:
Orjinal Akorları Şunlardır Diyenler ?










Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,19 saniye.