Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Arkadaşlar Yeniyim Yorumunuz Lazım
http://www.pennamuzik.com/suarez-sg140-klasik-gitar-urun9196.html
bu gitarı sipariş ettim yarın elimde olacak, yeni başladım akorları, tabları öğrendim ama daha çok şey öğrenmem gerek. bu gitar yeterli olacak mı bana acaba?

11.08.2014 23:07:31, 599 okunma, 3 cevap, JaglerMR yazdı
3.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Valla hızlı aşama kaydediyorum :) Gitar haricinde çoğu enstrümanı çalabiliyorum zaten, gitar öğrenmek de istiyordum. Kendi kendime öğreniyorum bakalım.


JaglerMR | 13 Ağustos 2014 Çarşamba 10:41
2.
Gül Klavyeli, Ladin tahtalı bir gitar ve fiyatı da gayet iyi. Ağaç bakımından gayet kaliteliye benziyor o fiyat aralığında böyle gitara pek dek gelmemiştim :) Senin yaşlarında başladım gitara ve kendi kendime baya ilerlettim demolarıma bakarak farkı görebilirsin. İnsanın en iyi eğitmeni kendisidir kardeşim unutma, gitarın güzel, hevesinde varsa yolun açık olsun ;)


Ruvale | 12 Ağustos 2014 Salı 18:54
1.
Öncelikle merhaba kardeşim bak gitarın kalitesi ne kadar iyiyse seni ne kadar tatmin ederse o kadar hevesli çalarsın ben rock çalacağımi bile bile klasik gitar aldım kendimi parmaklarımı önce orda bir geliştirdim bir saat egzersiz yaptığımı bile biliyorum bu bazen iki saati de geçiyordu ileride meyvelerini alırsın ilk aydan duman herşeyi yak çalabiliyordum yani senin çalışmana bağlı ben klasikle bunu çalarken adam bin yüz liraya aldığı gitarla bana aval aval bakıyordu çalışacaksın yetenek değil çalışma işi ne kadar çalışırsan o kadar ilerlersin elindeki alet değil içindeki önemli ;) umarım istediğin şekilde ilerlersin :)


YıldırımDede | 12 Ağustos 2014 Salı 18:09

Anket
AcelyaYucel soruyor:
En Sevdiğiniz Türk Rapçi ?













Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,19 saniye.