Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Elektro Klasik Gitar Acil!
ustalarım 3 yıllık bir klasik gitar geçmişim var. şimdi ben flamenko falan çalıyodum klasiğe yöneldim bach, albeniz falan. beyler eskiden olduğu gibi yine metallica şarkılarını dinledikçe aklıma şu fikir geldi. neden elektro klasik al mıyım? hem bilgisayara bağladıkça elektro gitar efektlerini (elektro gibi olmasada) kullanırım takmadığımdada normal klasik gitar gibi kullanırım diye düşündüm. şimdi beyler sizden istediğim e.k gitardada köprü diye bir şey varmış onu bi açıklarsanız sevinirim. bide marka önerisi istiyorum şöyle 300-420 lira arasında bütçem var valencia cg190ce'yi uygun gördüm. bunun bilgilerinde köprü- nubone diyor. gitara genel olarak ne diyorsunuz. önerilerinizi ve köprü hakkındaki görüşlerinizi lütfen açıklayın. birde elektro klasik le klasik arasında ses olarak çok bi uçurum var mı yani rahatsız olur muyum. e.k gitar amfisiz ya da bilgisayara bağlanmadığında kötü ses verir mi ? sizin engin bilgilerinize ihtiyacım var üstadlar. 1 hafta sonra alıcam artık eski gitarım beni tatmin etmiyor. lütfen ama lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkürle, saygılar...
7.09.2014 15:18:50, 727 okunma, 3 cevap, gregor21samsa yazdı
3.


Kardeşim gerçekten sağol sabahtan beri bir tek sen zahmet edip yazmışsın. Ben zaten 180ce alcaktım ama kardeşim bir iki yerde jak girşinde sıkıntı oluyor diye okudum o yüzden 30 lira fark ödeyip 190ce alıyım dedim yani jak ta bi sıkıntı var mı yoksa bile 190ce'yi gördün mü yani 180'den iyi olduğuna veya aradaki farkın değmediğine emin misin? lütfen burdada yardımcı olursan sevinirim.


gregor21samsa | 7 Eylül 2014 Pazar 19:40
2.
Merhaba kardeşim. Öncelikle Cg190Ce değil 180i önerecektim ki, ben kullanıyorum. Çıplak sesi normal bir klasik gitar gibi. Ama amfiye ya da pcye bağlarsan önemli olan amfi kalitesi, pcde ise ses kartı kalitesi. Yani senin pc ses kartı iyi ise bir sorun çıkmaz ama kötü ise çıplak seste kalırsın çünkü ses bozuk çıkar.


crazybebe99 | 7 Eylül 2014 Pazar 19:23
1.
yardım edecek kimse yok mu


gregor21samsa | 7 Eylül 2014 Pazar 15:29

Anket
mystery-y soruyor:
Sizce Tab Çalmak Mı; Ritm Çalmak Mı Daha Zevkli??









Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,23 saniye.