Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Cort X6 Ve 20-30 W Lık Amfi Satın Alma Konusunda Sorum Var ?
arkadaşlar merhaba. aranızda yeniyim :)
seri numarası 04 ile başlayan cort x6 ve yanında 20-30 W lık amfi satan arkadaş var. 400 lira civarı fiyatı. cihaz için de temiz diyor. henüz elime alma fırsatım olmadı. (indonesia yazıyor üretim yeri) forumdaki x6 konularını okudum fakat x6 kullanan arkadaşarın yorumları önemli benim için. (ilk elektro gitarım değil öncesinde kötü birtane vardı. )
malum öğrencilik çok fazla bütçem yok o yüzden alternatif önermezseniz sevinirim :)

şimdi sorum şöyle. 2008 öncesi cihazlarda floyd rose sorunu var diyor herkes. araştırdığım kadarıyla 04 ile başlayan seri numarası 2004 üretimi oluyor sanırım. cihaz akor sorunu yada floyd rose dan sorun çıkarabilir mi? görüş ve yorumlarınız paylaşırsanız sevinirim.

25.10.2014 11:39:14, 755 okunma, 2 cevap, pilstols yazdı
2.
Sonuçta sahneye çıkmayacağım Evde kendimi eğlendirmek için alacağım. Genelde ağır tonlar çalıyorum istek konusunda sıkıntı yok hocam uzun zaman araştırdım cevabınız için teşekkür ederim hocam ellerinize sağlık


pilstols | 28 Ekim 2014 Salı 08:13
1.
Eğer metal tarzı çalmayacaksan x6 yı alman uygun olmaz. Güzel gitar , az paraya çok performans alabileceğin bir gitar . Floyt rose'a çok yüklenmezsen akort kaçırma sorunu yapmayacaktır. Birçok sorun yazısı var internete doğru. Bu olay biraz şans işi. Ancak şunu net olarak söyleyebilirim ki metal dışı bir şey çalacaksan x6 senin için sorun çıkartır. Clean tonları iyi değil(buna göreceli olarak karşı çıkan insanlar olabilir tabikide.) ayrıca tel değiştirme ve akort işini zora sokar ( tünelde bile floyd rose a asla tel takmazlar).
Öğrenci işi birşeyler arıyorsan sonuç olarak önce ne aradığın önemli. Eğer sadece sert tonlar ve metal çalacaksan evet x6 paranın karşılığını fazlasıyla verecektir.(akord ve tel değişimi sorunlarına zamanla alışırsın.)Ancak farklı türlerde de müzik yapacaksan clean tonları seni tatmin etmeyecektir.
Amfi konusunda ise Metal için düşük bütçede ibanez ve türevleri kullana bilirsin. Alternatif tarzlar ve berrak bir clean ve çok sert olmayan over drive için ise marshall mg10 paranın karşılığını verecektir. Mg 10 in artısı clean amfisinin çok net olmasından dolayı ileride pedal kullanımına(çok profesyonel olmadan) uygun olmasıdır.


efes94_2 | 27 Ekim 2014 Pazartesi 03:12

Anket
dm_t soruyor:
Teoman'ın Resmi Sitesini Hiç Denediniz Mi? www.teomanpano.com










Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,19 saniye.