Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Canlı Müzik İçin Türkçe Repertuar
Arkadaşlar kendi çapımda çalışmaktayım yıllardır. bu işten hiç para kazanmak gibi derdim olmadı amacım hep kendimi eğlendirmek ve sevdiğim parçaları kendime çalmaktı. ama geçende bir canlı müziğe gittik arkadaşlarla o kadar kötüydü ki ben de bile canlı müzik yapma isteği uyandırdı; ben niye yapmayayım yapamayayım dedim.

Başlangıçta nelere çalışmam lazım???


23.02.2015 18:59:30, 1191 okunma, 3 cevap, ibanez77 yazdı
3.
kardeşim ben 3 yıldır canlı müzik yapıyorum.eğer bir grubun varsa keyifli olur ama tek başına yaparsan ve seyirciden tepkiyi olumlu alamazsa(şarkılara katılmak vs.) canını çok sıkar. grup dediysemde öyle bateri bas elektro değil. bizim grup 2 akustik gitar, solist ve perküsyondan oluşuyordu mesela. dinleyicinin potansiyeline bağlı yapacağın tarz yani sen millete uyacaksın ki sevdiresin kendini. bir süre sonra alternatif rock vs yaparsın (yani popüler kültürün çerez gibi dinlemediği kıyıda köşede kalmış güzel parçalar örn. fatih erdemci - profesyonel) sen ekle beni facebooktan repertuar konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
https://www.facebook.com/umit.ozoguz


hydromanumt | 26 Şubat 2015 Perşembe 16:01
2.


teşekkürler ama bu zamana kdr hep yabancı rock- blues- shredd dinlemişş biri olarak herhâlde artık Türkçe dinlemek lazım. teoman redd mor ve ötesi şehnem ferah seksendört ile başlasak nasıl olur?



ibanez77 | 26 Şubat 2015 Perşembe 11:17
1.
İnsanlar bir ortamda yeni bir şarkı keşfetmek istemezler. Bu sadece konserlerde olur. Yani bilindik şarkılardan oluşan çok geniş bir repertuara ihtiyacın var. Sana eşlik edebilecekleri ama klişe olmayan şarkılar... :)


ewillmetal | 24 Şubat 2015 Salı 20:55

Anket
darknight60 soruyor:
Gitara Yeni Başladım . Ritimle Çalabiliyorum Ama Tab Solo Ve Arpej Hakkında Hiç Bir Bilgim Yok .kursa Gitme Şansım Da Yok .ne Yapmalıyım ?








Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,17 saniye.