Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Forum :::   >> 

Loop Pedal
Merhaba Arkadaslar,

Az önce sayfa adminleri tarafından gerçekten yoğun ve harika bir ilgiyle karşı karşıya kalmış olup, daha önce açtığım "Loop Pedal" adlı başlığım (sözde) kural ihlali yapıldığı gerekçesi ile kaldırılmıştır..
Müzisyenlere gösterilen ilginin sahne için "Teknik Destek" amaçlı açılmış ve müzisyenlere yardımcı olabileceğini düşündüğüm, ÇOK ZARARLI denilen bu başlığın Adminler tarafından KURAL İHLALİ gerekçesiyle kaldırılmış olması, biz Müzisyenler ve Müzikseverler'e gösterilen kusursuz ilgilerinin bir göstergesi olduğunu siz değerli AkorMerkezi forumundaki dostlarıma belirtmek isterim.


Şimdi asıl konumuza gelecek olursak eğer Loop Pedal hakkında bilgisi olan Müzisyen ve Müziksever dostlar bu konuda fikirlenizi,pedal önerilerinizi ve de kullanımı hakkındaki bilgileri paylaşabilirmisiniz ?

4.03.2015 13:07:50, 413 okunma, 1 cevap, Di Sercane yazdı
1.
AkorMerkezi kimsenin özgürlüğünü kısıtlamaz. Özgürlüğün ne anlama geldiğini bilmeyenler Türkçe bir sözlük ile anlamını öğrenmelidir!

Ne güzel bir cümle bu değil mi AkorMerkezi ekibi ?

Forumdaki üyelerin önerilerini ve şikayetlerini vs vs dinlemeniz bence dahada bi objektif olur gerçeklerden kaçmamak gerektiğinin bilincinde olduğunuzu düşünüyorum.


Di Sercane | 4 Mart 2015 Çarşamba 13:14

Anket
yiğithan02 soruyor:
Sizce Sanchez Nasıl Bir Gitar?










Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



AkorMerkezi.com © 2024
Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,16 saniye.