Akor Tab Söz Çeviri Anasayfası
Son Yorumlar

Akor Merkezi'nde üyeler tarafından yorum/görüş bildirilen içerikler listeleniyor... Toplam 195994 adet görüş/yorum bildirilmiş.

Sayfalar:  [ 1 ]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15] 
Anketler - İlk Gitarınızın Fiyatı Ne Kadardı ?
akilli ol . bir gitar al onda oyren ondada ilerle . bosuna para harcama .
elektro gitar al . hepsinden iyisi o


Rock_Gitar_Fuad - 06.12.2016 11:02:02

Anketler - İlk Gitarınızın Fiyatı Ne Kadardı ?
akilli ol . bir gitar al onda oyren ondada ilerle . bosuna para harcama .
elektro gitar al . hepsinden iyisi o


Rock_Gitar_Fuad - 06.12.2016 11:02:01

Akor|Tab|Söz|Nota - Leyla The Band - Yokluğunda  ver 5 - TAB
02 Ağustos 2014 Cumartesi tarihinde kubilayus yazmıştı:
abi ellerine sağlık adamsın yemin ediyorum :D ancak şu introda ilk yerde ali atayın attığı ilk akorda bi sıkıntı var sanki
orayı
0
0
5
7
7
0
yapsak daha güzel gibi geliyo ses bi bakarsan çok iyi olur teşekkürler :D
Bana da oyle gelde daha güzel oluyor


grunge1111 - 05.12.2016 01:40:43

Akor|Tab|Söz|Nota - Haluk Levent - Zifiri  - AKOR
arkadaşlar merhaba
haluk leventin gitaristi göktuğ şenkalın çaldığı tabları bilen veya bana gönderecek olan biri varmı ?
yıl olmuş 2016 halen hiç bir sitede hiç bir yerde yok lütfen yardım edin


talhakorkmaz - 04.12.2016 17:21:24

Anketler - Hangi rock grubunu dinlersiniz?
Oradaki bazı gruplar metal, Rock değil


bskd. - 04.12.2016 13:17:01

Akor|Tab|Söz|Nota - Can Bonomo - Tastamam  - AKOR
bunun ritmi nasıl ben şöyle çalıyorum ama sanki bazı yerler biraz farklı gibi:

Arpej olarak : p i ma i (ma 2 parmak beraber)

Ritim olarak nakarat dışındaki yerlerde : ↓ ↓ ↑

Nakaratta : ↓ ↓ ↓ ↑ ↓ ↑

sizler nasıl çalıyorsunuz.




checkpoint - 04.12.2016 13:15:14

Demolar - Eksik bir şey mi var ? (Piyano/Çello)
04 Aralık 2016 Pazar tarihinde mmr yazmıştı:
Harikasın Kerem parmaklarına, kulağına, emeğine sağlık. Duyguyu hissettiriyosun karşıya. İyi çalışmalar.
Teşekkür ederim efendim sizlere de iyi çalışmalar :)


keremkocaman - 04.12.2016 12:41:21

Demolar - Eksik bir şey mi var ? (Piyano/Çello)
Harikasın Kerem parmaklarına, kulağına, emeğine sağlık. Duyguyu hissettiriyosun karşıya. İyi çalışmalar.


mmr - 04.12.2016 09:55:20

Demolar - Beni Unutma(Feridun Düzağaç)
Şu emeğe 3 yıldız veren akla bir şeyler demek isterdim ama sonra akormermezi sağolsun banlıyor anlamadan dinlemeden. Şu sitenin en sevmediğim tarafı kendini hiç geliştirmemesi, biz müzisyenler kendini sürekli geliştirmeye çalışırken kıymet verdiğimiz bir platform hala olduğu yerde. Teknolojinin 50 kat gerisinde. Puan veriliyor, çak yıldızı geç. Gıcıklığına 1 yıldız ver. İnsanları üz. Hazır kullanıcı potansiyeline şükredin.


keremkocaman - 04.12.2016 09:16:20

Akor|Tab|Söz|Nota - Volkan Konak - Ayletme Beni  - AKOR
perfecto


PHeNoMeNoN - 03.12.2016 10:02:05

Akor|Tab|Söz|Nota - Selim Gülgören - Asiklar Sehri  ver 3 - AKOR
sarkıda baya hata var nasıl caldıgını merak ettim dogrusu mesela oyle sevdimki ben seni bolumunde em dm demssin em am olucak tarifi yok hiç bir dilde burası dogru bazı akorları eksik yazmıssın


TheMosT - 02.12.2016 22:24:50

Anketler - Sizce Pentagramın gelmiş geçmiş en iyi grup üyesi kim
Ümit Yılbar olmalıydı bence ... Işıklar içinde uyusun büyük gitarist ... Ama Demir demirkan gruba çok şey katmıştır ...


yigidodisco - 01.12.2016 17:54:05

Sayfalar:  [ 1 ]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15] 




Anket
imsol soruyor:
Sizce Metallica'nın Nothing Else Matters Şarkısı İçin Hangisi Doğrudur?










Sonuçlar | Sonuçlar & Yorumlar
Yeni Anket | Anketler



Radyo Dinle
AkorMerkezi.com © 2016
İletişim - Gizlilik Politikası - Kullanım Koşulları - Kurallar - Son Yorumlar - Rastgele

GitarAkor.com kolonisidir. Derleme 0,06 saniye.